Ferrari Testarossa Rød 1985


Denne unikke Testarossa fra 1985 er med højt sidespejl "flying mirror" og magnesium single bolt "knockoff" fælge.

Ferrari skabt noget enestående i 1984, med den Pininfarina designede grand tourer Testarossa, med de let genkendelige træk.

Den lave eksotiske Testarossa, med de brede hofter og karakteristiske gæller langs siden, er blevet et designikon.

Den 1,1 meter lave og næsten 2 meter brede er en kileformedet topersoners sportsvogn, og den ultimative luksuøse superbil, bakket op af mangeårig succesrig deltagelse i motorløb.

Den 12 cylindrede boxermotor på 4,9 liter med 48 ventiler og 390 hestekræfter, gjorde Testarossaen til den mest kraftfulde produktions sportsvogn i verden.

Testarossa's navn er hentet i virksomhedens historie, det er fra den succesrige 500 og 250 Testa Rossa serie, af sportsvogne fra slutningen af 50'erne.

Testa Rossa kan oversættets Rødt Hoved og er en reference, til de røde ventildæksler på cylindrene, hentet fra deres racerbiler.Med det interne betegnelse (Type F110) er den 12 cylindret boxer centermotor sportsvogn der blev produceret fra 1984 til 1991 efterfølger til Ferrari Berlinetta Boxer.

Placering af den flade boxermotor, i midten med en fem-trins manuel gearkassen lige under og træk på baghjulne, holder tyngdepunktet midt i bilen, hvilket øger stabiliteten og forbedrer bilens svingningsegenskaber.

Derved bliver fordeling af vægten 40% front: 60% bagud.Mere info kan findes på Ferraris egen webside Ferrari Testarossa

Detaljerede oplysninger om Testarossa og dens efterfølgere kan findes her Red-Headed.comPris

Kontakt os


Kontakt


Kontakt os hvis de har spørgsmål.

Energivej 16
9300 Sæby

+45 4089 3066